• slide
  • slide
  • slide
#
#

LÖYDÄ TYÖLLESI SOPIVIMMAT TEKIJÄT

Kumppanuutta pienimpiä yksityiskohtia myöten. Meille Nordicissa asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että 98,9% nykyisistä asiakkaistamme toimii suosittelijoinamme. Se kertoo, että teemme asioita oikein. Asiakasta kuunnellen. Toimimme henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin kumppanina. Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme sen mitä lupaamme. Että saat kauttamme osaavaa henkilöstöä juuri silloin, kun sitä tarvitset.

KATSO LISÄÄ »

#

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Etsitkö tekijöitä? Kauttamme löytyvät parhaat tekijät niin vakituisiin, osa-aikaisiin kuin määräaikaisiinkin työsuhteisiin.

Jätä tarjouspyyntö »
Löydät meidät myös täältä »


#

Löydä näköisesi työ

Elämä ei ole odottamista. Se on tekemistä ja uuden löytämistä. Asioihin tarttumista. Tarjoamme sinulle niin osa-aikaista kuin vakituistakin työsuhdetta, aina elämäntilanteesi mukaan. Tarjolla on kauttamme vuosittain satoja työpaikkoja, jotka etsivät tekijäänsä!

KATSO LISÄÄ »

#

Jätä / PÄIVITÄ avoin hakemuksesi

Kartoitamme henkilökohtaisessa haastattelussa osaamisesi, toiveesi ja mielenkiintosi kohteet. Työnhakijana sinulla on henkilökohtainen yhteyshenkilö, joka on apunasi kaikissa elämäsi vaiheissa.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUKSESI »
TUTUSTU HAUSSA OLEVIIN TYÖPAIKKOIHIN »

#

VINKKEJÄ TYÖNHAKUUN

Tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Tällä palstalla rekrytointi-ammattilaisemme kertovat sinulle vinkkejä työnhakuun.

KATSO LISÄÄ »