TERVETULOA NORDICIIN!

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Tarjolla on asiakasyrityksissämme juuri nytkin kymmenittäin työpaikkoja, jotka etsivät vain tekijäänsä.

Me keskitymme ihmisiin – yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä rekrytoijana ja työnantajana

Vuokratyö, vakituinen työ, osa-aikainen työ vaiko kokopäiväinen työ? Erilaiset työsuhteet sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin. Kauttamme voitkin hakea sekä vakituista, osa-aikaista että määräaikaista työtä – aina oman elämäntilanteesi mukaan.

Työllistämme vuosittain yli 1000 työntekijää erilaisiin työtehtäviin, jossa lähtökohtanamme on, että oikea työntekijä kohtaa juuri sen oikean työpaikan.

Kartoitamme henkilökohtaisessa haastattelussa osaamisesi, toiveesi ja mielenkiintosi kohteet. Työnhakijanamme sinulla on oma henkilökohtainen Nordicin yhteyshenkilö, joka on apunasi kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Me Nordicissa keskitymme aina ihmisiin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Kiinnostuitko? Katso nyt avoinna olevat työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa itsellesi sopivaa työpaikkaa, niin jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.